Onze kustvillas aan de westkust

Met meer dan 6 jaar ervaring in de seizoensverhuur kunnen we u een leuk aanbod vakantiewoningen aanbieden aan de Belgische westkust van De Panne tot Oostduinkerke. De verschillende kustvillas hebben elk hun eigen stijl en troeven en zijn ingericht voor families of groepen van 6 tot 14 personen. Van een residentiële villa daterende uit de jaren 60 tot een gigantische hoeve met neerhofdieren in het Hinterland. Voor al uw familieweekendjes of vakantieweken kunt u bij ons terecht het hele jaar door. De huizen worden steeds gezellig ingericht, zodat uw verblijf aanvoelt als thuiskomen.

In al onze vakantiehuizen kunt u genieten van wifi en digitale televisie en voorzien we kwalitatieve matrassen en beddengoed.

Vakantiewoning Koksijde 11 personen

Villa Hommelhof

Schitterende villa met een heerlijke grote tuin gelegen in de rustige, mondaine villa-wijk van Sint-Idesbald.

Jan van Looylaan 69 Sint-Idesbald
kom binnen
Vakantievilla in Oostduinkerke

Villa Laurien

Villa Laurien is een gezellige kustvilla gelegen in het familiale Oostduinkerke tussen Koksijde en Nieuwpoort. Deze vakantiewoning is comfortabel ingericht om een familie of groep van 10 personen te huisvesten.

Hazebeekstraat 3 Oostduinkerke
kom binnen
Vakantievilla aan zee De Panne

Villa Dolce Vita

Gigantische gerenoveerde kustvilla uit de jaren 60 voor 14 personen op 300 m van het brede strand van De Panne en de plaatselijke buurtwinkels. Deze vakantiewoning heeft 5 slaapkamers, 2 badkamers die elk een bad, douche en toilet hebben.

Blauwe Weg 11 De Panne
kom binnen
Vakantiewoning Oostduinkerke

Villa Het Korenhof

Villa Het Korenhof is een vakantiehoeve landelijk gelegen in alle rust op de as Veurne - Nieuwpoort - Oostduinkerke.

Conterdijk 4 Koksijde
kom binnen