Landelijke hoeve met zicht over de polders!

Wulpen

Villa Het Korenhof

Plannen jullie een vakantie met een grotere groep vrienden? Op zoek naar een ruime woning voor jullie jaarlijkse familievakantie? Genieten jullie graag van de rust van het platteland tijdens een wandeling of een fietstocht?

Villa Korenhof is een fantastische plek voor een vakantie op het platteland. Even dicht bij Veurne als bij Koksijde of Oostduinkerke, vind je deze gerenoveerde hoeve. Het ligt aan de oevers van de Duinkerkevaart en is de perfecte uitvalsbasis voor fietstochten en mooie wandelingen. De route langs Golf ter Hille richting het strand van Oostduinkerke is zeker een aanrader!

De blikvanger van deze woning is de gigantische woonkamer met mezzanine. Verder is er een volledig uitgeruste keuken voorzien van alle comfort. Op de gelijkvloerse verdieping zijn 3 slaapkamers waarvan 2 met een dubbel bed en een derde kamer met 4 enkele bedden. Verder zijn er op deze verdieping 2 badkamers. Op de eerste verdieping vind je de overige 3 slaapkamers waarvan 2 met een dubbel bed en een derde kamer met 2 enkele bedden. Ook op deze verdieping zijn 2 badkamers.

Deze hoeve biedt enorm veel ruimte zowel binnen als buiten. Er is ruime parkeergelegenheid en een groot terras met vergezichten op de weilanden. Er staan buitenmeubelen en een BBQ voor jullie klaar!

Aantal personen 14
Slaapkamers 6
Badkamers 4
Parkeerplaatsen 6
Huisdieren (op aanvraag)
Wasmachine & droogkast
Tafeltennistafel
Pooltafel
Groene en rustige omgeving
Wifi

Locatie

Conterdijk 4
8670 Wulpen

Bekijk de locatie

Blijf op de hoogte